Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ευχές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ευχές για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σήμερα ξεκινά για τα παιδιά μας η προσπάθεια διεκδίκησης της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και κλείνει ο μοναδικός κύκλος της μαθητικής τους ζωής. Σήμερα  καλούνται να δώσουν μία από τις σημαντικότερες μάχες για την επιδίωξη των στόχων τους.

Έχοντας ως εφόδια την υπομονή, το θάρρος και την αποφασιστικότητα, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει, διεκδικείστε τα όνειρα και το μέλλον που σας ανήκει. Οι εξετάσεις στις οποίες συμμετέχετε αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία αλλά όχι και την μοναδική, για την ανταμοιβή των κόπων σας και την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Θα ήθελα από καρδιάς να στείλω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, καλή δύναμη στους συνοδοιπόρους σας σε αυτή σας την προσπάθεια, τους γονείς και καθηγητές σας, που σας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ κάποιοι από εσάς να περάσετε σε κάποιο από τα νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Καστοριάς.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, τώρα είναι η αρχή μιας νέας ζωής. Διεκδικείστε και απαιτείστε το μέλλον σας.

Καλή επιτυχία!

 

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.