Νέα μέτρα για την Καστοριά-σε καραντίνα η Μεσοποταμία

Νέα μέτρα για την Καστοριά-σε καραντίνα η Μεσοποταμία

Νέα μέτρα και απαγορεύσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας στην Καστοριά θα βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι το βράδυ της 14ης Απριλίου, ενώ προβλέπονται μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις, προχωράμε στη λήψη πρόσθετων μέτρων τοπικού χαρακτήρα σε πέντε δήμους: ΚαστοριάςΟρεστίδουΝεστορίουΞάνθης και Μύκης, από σήμερα το βράδυ στις 8, με απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών και αναστέλλεται η δυνατότητα κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για λόγους όπως σωματική άσκηση, ανάγκες κατοικιδίου και προσφορά βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες και παρουσία σε τελετή όπως κηδεία», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Καλούμε τους κατοίκους αυτών των δήμων να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις πολλαπλές μετακινήσεις. Εκπέμπουμε SOS, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι τους, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο υφυπουργός.

«Καλούμε τους κατοίκους αυτών των δήμων να παραμείνουν στο σπίτι τους και να προχωρήσουν σε προμήθεια τροφίμων για πολλαπλές ημέρες. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και ο κίνδυνος διασποράς μεγάλος», σημείωσε

https://www.cnn.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.