Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4th SMIXI FOREST FESTIVAL

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4th SMIXI FOREST FESTIVAL

 Σύλλογος “ΣΜΙΞΗ” ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που στήριξε όλη τη διοργάνωση, που έδωσε το “παρών” στο Δάσος Άργους Ορεστικού και διασκέδασε σε ένα ξεχωριστό τριήμερο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο να διεξαχθεί το φεστιβάλ, όπως επίσης  τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα: Baildsa, The Musix, Λάζαρο Καψιμάλη,  Alternative Escape, Χαΐνηδες,  Θραξ ΠανκCGroovy Vibes, Κούπες και Ματούλα Ζαμάνη, καθώς και τους Djs JamPa και Marko Petropoulo που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακόμη ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,  τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμβολή τους, το Κ.Δ.Α.Π   Άργους Ορεστικού και την ΔΙΑΔΥΜΑ για τα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης, το Kastoria Outdoor για την διεξαγωγή παιχνιδιών,  όπως επίσης και την Αστυνομικό Τμήμα Α.Ο που συνέβαλε   στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας το τριήμερο αυτό.

Τους χορηγούς επικοινωνίας, οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φεστιβάλ την Εφημερίδα Ορίζοντες και τις ιστοσελίδες sentra.com.gr και inkastoria.gr.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς του Φεστιβάλ που είναι: ALPHA BEERMASATI,OXYGEN,DAILY,ΠΟΛΥΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,LAMAISON,ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ,FINALE, ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ,NEVRIS,M & T COFFEES,MOTO ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ,ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,DTS, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,GACCOUNTS,EXELIXIS,SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ,KASTANIDIS,ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ GALAXY.

Ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και ραντεβού πάλι του χρόνου τέτοιο καιρό.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του Inkastoria εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.