Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την  Έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Σωτήρης Αδαμόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αγαπητά παιδιά,

Αύριο ξεκινά μια πολύ  σημαντική δοκιμασία για όλους εσάς που στοχεύετε να εισαχθείτε στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Αναμφίβολα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε, αλλά είναι ταυτόχρονα και η αφετηρία για την  οριοθέτηση νέων στόχων και νέων προσπαθειών.

 

Χρειάζεται να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους, τόσο τους δικούς σας όσο και των γονιών και των εκπαιδευτικών σας, ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

 

Ακόμη  όμως και αν δεν τα καταφέρετε, μην απογοητευτείτε.

 

Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Έχετε κατά νου ότι με επιμονή και υπομονή, πάντοτε θα ανακύπτουν νέες ευκαιρίες για τον καθένα από εσάς. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μια δοκιμασία και σε καμία περίπτωση  δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα…

 

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλους σας!!!

 

Ο Αντιπεριεφειάρχης  Καστοριάς

 

Σωτήριος Αδαμόπουλος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.