Λάμπρος Θεοχάρης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς με τον συνδυασμό “Ώρα για δουλειά”

Λάμπρος Θεοχάρης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς με τον συνδυασμό “Ώρα για δουλειά”

Ο Λάμπρος Θεοχάρης, ιδ. υπάλληλος ΚΤΕΛ Καστοριάς και απόφοιτος Λυκείου, διετέλεσε αιρετός στο τοπικό συμβούλιο για μια 4ετία και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τοιχιού επί 6 χρόνια. Είναι πρώην αθλητής handball στην ομάδα της Καστοριάς και έχει δύο παιδιά. Ανακοίνωσε την υποψήφιότητα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γ. Κορεντσίδη “Ώρα για δουλειά”.

Λίγα λόγια από τον ίδιο:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες θέλω να σας ανακοινώσω ότι συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ” του Γιάννη Κορεντζίδη. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερηφανος που είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας, που το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει με θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία, να πείσει τους συμπολίτες μας, για μια καλύτερη πόλη. Την αγάπη και την εκτίμηση σας την έχω, θα ήθελα και την ψήφο σας σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσω.

Με πίστη στον Θεό,στην οικογένεια μου και στις αρχές μου, διεκδικώ τίμια την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας! Σήμερα ώριμα και υπεύθυνα μπορούμε μαζί να πούμε “Ώρα για δουλειά”!Σε αυτή την ομάδα ερχόμαστε από διαφορετικούς δρόμους, αλλά πιστεύω ότι ο κοινός και πρωταρχικός σκοπός είναι η ευημερία του Δήμου μας.Γι’αυτό τάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Κορεντσίδη.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.