Κορωνοϊός: 23 οι νεκροί – Τελευταίο θύμα στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

Κορωνοϊός: 23 οι νεκροί – Τελευταίο θύμα στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

Στα 23 έφτασαν πλέον τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς όπως έγινε γνωστό κατέληξε ένας 46χρονος στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος δεν είχε υποκείμενο νόσημα.

Την Τετάρτη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή άλλοι δύο άνθρωποι στην Ελλάδα: Ένας 42χρονος Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη και ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης και ζούσε σε περιοχή του δήμου Μύκης.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 23 θάνατοι μέχρι σήμερα, οι οποίοι αφορούν σε 19 άντρες και τέσσερις γυναίκες. Από τους θανάτους αυτούς, 21 αφορούσαν ασθενείς με υποκείμενο νόσημα.

Ο μέσος όρος ηλικίας όσον έχασαν τη μάχη με τη ζωή ήταν τα 75 έτη.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 78 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 821. Από τους θετικούς στον κορονοϊό ασθενείς οι 134 παραμένουν για νοσηλεία. Από αυτούς 53 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 67 έτη και σχεδόν όλοι υποφέρουν από επικείμενο νόσημα.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.