Κοροναϊός: Από το απόγευμα τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη λόγω μέτρων

Κοροναϊός: Από το απόγευμα τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη λόγω μέτρων

Μπορεί η κυβέρνηση να αποφάσισε την επιβολή επιπλέον μέτρων στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού, ωστόσο, οι επιχειρηματίες βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους ακόμη και μετά την απαγόρευση.

Χθες έγινε γνωστό ότι από σήμερα τα μεσάνυχτα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το πλήγμα για τους επιχειρηματίες είναι σαφώς μεγάλο, γι’ αυτό πολλοί επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τις επιχειρήσεις τους.

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή  προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το “Όραμα” στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης.

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί, όπως αναφέρει το thestival.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.