Καστοριά: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών

Καστοριά: Εξιχνιάστηκαν 6 περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεστορίου Καστοριάς έξι -6- περιπτώσεις διακεκριμένης κλοπής, εκ των οποίων πέντε -5- τετελεσμένες και μία -1- απόπειρα, που διαπράχθηκαν από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, σε περιοχές της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 40χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, ο 40χρονος με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία και λειτουργώντας από κοινού με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, τέλεσαν συνολικά πέντε -5- κλοπές από καφενεία, αποθήκες και μία οικία που βρίσκονται σε περιοχές του Δήμου Νεστορίου – Καστοριάς από τις οποίες αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα γεωργικά εργαλεία (τηλεοράσεις, ηλεκτρικούς τροχούς, κατσαβίδια κλπ), ενώ κατά την ίδια χρονική περίοδο προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν εργαλεία από άλλη μια αποθήκη.   

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα  προέκυψε ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου Καστοριάς συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου – συνεργού του 40χρονου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.