Κέλετρον αγάπη για το παιδί: Ευχαριστήριο για την εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού

Κέλετρον αγάπη για το παιδί: Ευχαριστήριο για την εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε από τις 22 έως στις 26 Σεπτεμβρίου στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για τις δράσεις του οργανισμού και η αναζήτηση νέων εθελοντών.

Επίσης κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρης ο οργανισμός πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά, για την στήριξη των λειτουργικών εξόδων του οργανισμού. Η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή, θα διενεργηθεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου (40 η κλήρωση). Νικητής θα αναδειχθεί ο τυχερός, του οποίου τα τρία νούμερα που κατέχει, θα αντιστοιχούν με τα τρία τελευταία νούμερα του Α’ Λαχνού του τριδύμου του Λαϊκού Λαχείου και θα παραλάβει ένα tablet.

O εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν τον οργανισμό και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κάθε προσφορά για εμάς είναι σημαντική και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Σας ευχαριστούμε!!

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.