Κάρτα μέλους εκδίδει η Νέα Δημοκρατία

Κάρτα μέλους εκδίδει η Νέα Δημοκρατία

Την κάρτα μέλους έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των οικονομικών του κόμματος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι «η ΝΔ βάζει τάξη στα οικονομικά της και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία», ενώ καλεί τους πολίτες «να συμμετέχουν ενεργά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα, αποκτώντας την Κάρτα Μέλους του Κόμματος».

Η κάρτα μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες σε όσους την αποκτήσουν:

  • Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
  • Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
  • Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα
    μέλη της
  • Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της
  • Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ, για δύο 22 ευρώ, και για τρία το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Η ΝΔ αναφέρει τις ενέργειες που έγιναν για να περιοριστούν οι δαπάνεςλειτουργίας, και παραθέτει βασικά οικονομικά στοιχεία, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να πληρώσει τα δάνειά της

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ «χαιρετίζει την ‘πρωτότυπη’ κίνηση της Νέας Δημοκρατίας να λανσάρει κάρτα μέλους. Κάτι το οποίο, για τα περισσότερα κόμματα στην Ευρώπη, αποτελεί πάγια τακτική εδώ και δεκαετίες.Παρατηρούμε, μάλιστα, ότι, πιστή στην ελεύθερη αγορά, η ΝΔ προβαίνει και σε εκπτώσεις και προσφορές για τους επίδοξους συνδρομητές της».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται «κάθε επιτυχία στον κ. Μητσοτάκη, αφού η αποπληρωμή των, ως τώρα, ‘δανεικών κι αγύριστων’ του κόμματός του, θα συμβάλλει στην εξυγίανση των οικονομικών της, και θα θέσει τέλος στις εξώσεις από γραφεία και τις απολύσεις προσωπικού».

«Βέβαια, οι ευχές μας μάλλον δεν αρκούν. Για την αποπληρωμή των δανείων μέσω καρτών, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη θα πρέπει να αναζητήσει 17,5 εκατομμύρια πρόθυμους αγοραστές. Κρίμα που ο πληθυσμός της χώρας μας δεν αρκεί, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τη ΝΔ από την υποχρέωση να αποπληρώσει τα δάνειά της και να αποδείξει ότι σέβεται τους πολίτες και δεν τους εμπαίζει όταν μιλά για διαφάνεια και εξυγίανση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.