Ιατρικός Σύλλογος Καστοριάς: 4η Επιστημονική Συνάντηση

Ιατρικός Σύλλογος Καστοριάς: 4η Επιστημονική Συνάντηση

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καστοριάς σας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την 4η  Επιστημονική Συνάντηση με τίτλο «Ογκολογία στο Μεταίχμιο των Εξελίξεων» που θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 9 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Limneon Resort στην Καστοριά.

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία και απήχηση που είχαν οι τρεις πρώτες μας προσπάθειες, η 4η στη σειρά επιστημονική συνάντηση αποτελεί πλέον θεσμό. Με τις συνεχείς εξελίξεις στην ογκολογία, είναι αναγκαίο να συναντηθούμε και φέτος, προκειμένου να συζητηθούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στους βασικούς τομείς της ογκολογίας αλλά και τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας σχετικά με το θέμα του καρκίνου και συγκεκριμένα την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της νόσου.

Κεντρικός μας στόχος είναι η συνεχής ανάπτυξη μιας συνολικής ογκολογικής κουλτούρας όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων με σκοπό την βέλτιστη και τεκμηριωμένη αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς. Έχοντας αυτό σαν στόχο, προσκαλέσαμε καταξιωμένους αλλά και νέους συναδέλφους για να παρουσιάσουν τα νέα δεδομένα αλλά και τους καθιερωμένους αλγόριθμους.

Η εμπλοκή διαφορετικών ειδικοτήτων στον διαρκή αγώνα ανεύρεσης, ιδανικών μεθόδων πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου, οδηγεί στην ανάγκη συνεύρεσης, ανταλλαγής επιστημονικών δεδομένων και κυρίως εξοικείωσης με την μεθοδολογία της καθημερινής ογκολογικής πράξης.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας και είμαστε σίγουροι πως το συνέδριο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Θα είναι χαρά και τιμή για εμάς να σας έχουμε κοντά μας!

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Μπούτης

Παθολόγος – Ογκολόγος

Α΄ Παθολογική Ογκολογική Κλινική

Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.