Η ομιλία του Ντίνου Σαλαγιάννη, με αιχμές και το στίγμα της 7ης Fur Excellence in Athens

Η ομιλία του Ντίνου Σαλαγιάννη, με αιχμές και το στίγμα της 7ης Fur Excellence in Athens

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πρόεδρε και ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας,

Πρόεδρε Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας

Εκπρόσωποι Δημοπρασιών

Εκπρόσωπε του Επιμελητηρίου Καστοριάς

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάται σήμερα με την παρουσία σας

Ανακοινώνουμε σήμερα και επίσημα την 7η Fur Excellence in Athens.

Θέλω να γνωρίζετε ότι με την βοήθεια όλων σας, των δημοπρατηρίων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, στόχος μας είναι μια εξαιρετική έκθεση από πλευράς οργάνωσης και παρουσίας πελατών.

Τα κυρια χαρακτηριστικά  στοιχεία της φετεινής έκθεσης θα είναι:

  • Διοργανώνεται και υλοποιείται από τη νέα γενιά των γουνοποιών
  • Συνδέετε με άλλες διεθνείς εκθέσεις με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους εκθέτες, καθώς με τη συμμετοχή στους στη FEA εξασφαλίζουν συμμετοχή σε πολλές περισσότερες εκθέσεις.
  • Δεν θα αφήσουμε να ευτελιστεί το προϊόν και συνεχιστεί ο πόλεμος του ποιος θα δώσει περισσότερα και όσο το δυνατόν πιο φθηνότερα

Φέτος είμαστε πιο κοντά στο στόχο να είναι η FEA μια παγκόσμια έκθεση διότι από πολύ νωρίς έχουμε σοβαρή δήλωση ενδιαφέροντος απο διάφορες χωρες με αρκετούς εκθέτες.   Οι συγκυρίες είναι πολύ καλύτερες από πέρυσί δεν έχουμε προβλήματα με τα chips, οι Ρώσσοι έχουν προσαρμοστεί και οι Ουκρανοί πελάτες φαίνονται ακόμη πιο δραστήριοι. Ο καιρος δειχνει να είναι  συμμαχος μας    καθώς ο χειμώνας ξεκίνησε. Μετα το σοκ της περασμένης χρονιάς με την πτωση των τιμών, ολοι εχουν προσαρμοστεί (παραγωγοί και πελάτες) αποτέλεσμα  των οποίων είναι ότι θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή έκθεση.

Ο σκοπός της FEA  ειναι να στηριζει τους Έλληνες παράγωγους αλλα συγχρόνως να είναι και μια Διεθνής Έκθεση. Ελπιζω ομως να μην κανουμε μια έκθεση για τους ξενους. Για αυτό θα πρέπει οι Ελληνες επιχειρηματίες να μην χαριστούν να συμμετέχουν με τον καλύτερο τους εαυτό. Όταν οι ξένοι δείχνουν τόσο μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τι έχουμε στα χέρια μας και να πράξουμε τα δέοντα.

Η διοίκηση φρόντισε να μειωθεί το κόστος συμμετοχής, υπάρχουν πλέον πολλές και για όλους ευκαιρίες. Καμία έκθεση δεν έχει γίνει για το κέρδος του ΣΕΓ. Ολοι μας αγαπάμε τον τοπο μας το ίδιο. Την παραγωγή  μας τη κάνουμε στον τοπο μας και με στόχο να έχουμε δουλειές όχι μόνο για τρεις η εξι ημέρες, αλλά για 360 μέρες το χρόνο.

Η Διεθνή έκθεση Γούνας Fur Excellence είναι μια δήλωση, ένα γεγονός που στοχεύει να αναδείξει την Ελλάδα ως το κύριο κέντρο παραγωγής στην Ευρώπη με παράδοση αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Έχουμε μια ιστορία  δημιουργίας αξίας από τα μικρά κομμάτια που οι άλλοι θεωρούν ασήμαντα με αφοσίωση στην σκληρή δουλειά και δεξιοτεχνία.

FUR EXCELLENCE είναι το αποκορύφωμα αυτών των αξιών, που λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα του έθνους μας με τις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε, στο καλύτερο εκθεσιακό κέντρο Expo στην Ελλάδα με  εύκολη πρόσβαση και πολλά πλεονεκτήματα για τους ξένους επισκέπτες.

Ο τίτλος που επιλέξαμε, Fur Excellence είναι γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε και συνεχώς στοχεύουμε στην τελειότητα για το καλύτερο στη γούνα! Παράλληλα σημαίνει σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί το καλύτερο  ένα event εκθεσιακό και όχι ανταγωνισμού τιμών και ξεπουλήματος. Στόχος να παρουσιαστούν οι επιχειρήσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να έρθουν στο σπίτι τους στην έδρα τους στην Καστοριά και Σιάτιστα με παραγγελίες και δουλειά για όλους.

Fur Excellence είναι μια διεθνή έκθεση, με ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν στη δημιουργία νέων collection, την καινοτομία και το να αναδείξουν τη δουλειά τους όχι να βγάλουν ο ένας τα μάτια του άλλου. Εαν ο σκοπός σου είναι να ευτελίσεις το νόημα της Fur Excellence με την απληστία σου, παρακαλώ μην συμμετέχεις. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους ανταγωνισμό και πρακτικές στη  FEA 2017.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Από τα «μικρά» και «ασήμαντα» στο χρυσό:
Παρουσιάστηκε η 7η Fur Excellence in Athens (βίντεο-φωτό)

Leave a Reply

Your email address will not be published.