Η Κεντρική Εκδήλωση της Μαρίας Αντωνίου

Η Κεντρική Εκδήλωση της Μαρίας Αντωνίου

Εμείς όλοι εδώ σήμερα υπογράφουμε ένα συμβόλαιο ευθύνης και στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Καστοριά, σε όλη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη στην κυβέρνηση της χώρας. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Χωρίς νικητές και ηττημένους. Γιατί μόνο έτσι, όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε την πατρίδα μας αυτοδύναμη και φωτεινή”. Το μήνυμα αυτό έστειλε η Μαρία Αντωνίου εχθές το βράδυ μιλώντας στην Κεντρική της Εκδήλωση σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα

Η Μαρία Αντωνίου στην ομιλία της έκανε λόγο για «καθεστωτική αριστερά 5 χρόνων» δίνοντας με παραδείγματα τι έχασαν όλα αυτά τα χρόνια οι Έλληνες κάθε κατηγορίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο όραμά της και τους στόχους της για την αυριανή Καστοριά.

Κάνοντας και μία προσωπική αναφορά, για την πολιτική της διαδρομή κάλεσε τους πολίτες να σταυρώσουν το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο της Καστοριάς και να σηκώσουν ψηλά τον πυρσό της παράταξης για μια αυτοδύναμη Ελλάδα που θα ανατείλει από τις κάλπες.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση, ανάμεσα σε πλήθος θεσμικών, πολιτικών και κομματικών παραγόντων, ήταν παρούσα η Ευρωβουλευτής ΝΔ Μαρία Σπυράκη η οποία απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας την σημαντικότητα της παρουσίας της Μαρίας Αντωνίου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, κάτι που άλλωστε είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι μέσα από ένα καταπληκτικό βίντεο.

Δείτε εδώ το βίνετο της Μαρίας Αντωνίου που παρουσιάστηκε στην Κεντρική Εκδήλωση:

https://www.facebook.com/maria.antoniou.official/videos/2398187510465924/

Leave a Reply

Your email address will not be published.