Η Καστοριά «γοήτευσε» τους Ρώσους δημοσιογράφους

Η Καστοριά «γοήτευσε» τους Ρώσους δημοσιογράφους

Στη δυναμική προβολή στη ρωσική αγορά προϊόντων όπως η γούνα και τα ροδάκινα Βελβεντού, στοχεύει η πρόσκληση, στη δυτική Μακεδονία, δημοσιογραφικής αποστολής από τη Ρωσία που έφτασε στην Καστοριά τις προηγούμενες μέρες.

Οι έξι Ρώσοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έκαναν την περιήγηση τους στην δυτική Μακεδονία, είναι αρχισυντάκτες μέσων ενημέρωσης με μεγάλη δημοτικότητα, όπως περιοδικά ραδιόφωνα και ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Η φιλοξενία τους, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οργανώθηκε με τη συνεργασία της αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού, της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, του ΕΟΤ και του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Στόχος της φιλοξενίας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, Θεόφιλο Ζυμπίδη, ήταν «η μεγαλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων όπως η γούνα και τα ροδάκινα Βελβεντού που κατά κύριο λόγω εξάγονται στην Ρωσία και η επαφή τους με άλλα δυναμικά προϊόντα της περιοχής όπως είναι κρασιά, τα αρωματικά φυτά που οι Ρώσοι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Leave a Reply

Your email address will not be published.