Η εκδήλωση της Ραδιολέσχης Καστοριάς «Κεραίες και ακτινοβολίες»

Η εκδήλωση της Ραδιολέσχης Καστοριάς «Κεραίες και ακτινοβολίες»

Με το παρόν δελτίο τύπου, η Ραδιολέχη Καστοριάς, μετά την επιτυχή παρουσίαση του θέματος «Κεραίες και ακτινοβολίες», η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 17/3/2019 στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Καστοριάς, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Π.Ε. Καστοριάς, καθώς και τους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, για την αιγίδα, την οποία ευχαρίστως παρείχαν στην εκδήλωσή μας αυτή και συνέτειναν με τον τρόπο αυτό, στην επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωσή της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον επίτιμο Πρόεδρο της Ραδιολέσχης Καστοριάς κο Στέργιο Φίσκα, για την ολοκληρωμένη, πολύπλευρη και εμπεριστατωμένη ανάπτυξη του μείζονος αυτού θέματος.

Απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Ακτινοφυσικό του Γ.Ν. Καστοριάς κο Χαράλαμπο Κουλούρη, ο οποίος συμμετείχε με την εξειδικευμένη παρουσίαση του θέματος της ορθής χρήσεως των ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, από την πλευρά του και υπό το πρίσμα των γνώσεών του, ως ειδικός επαγγελματίας.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μας αφιέρωσαν τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, ελπίζοντας ότι το θέμα της συναντήσεως, αναπτύχθηκε στις πραγματικές του διαστάσεις και η γνώση που προσφέρθηκε, θα τους βοηθήσει στην καλύτερη και κατά το δυνατό αντικειμενικότερη θεώρηση του ζητήματος που παρουσιάστηκε. Η παρουσία τους, η δημιουργική συζήτηση αλλά και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε της παρουσιάσεως, μας έδωσε μεγάλη ηθική ικανοποίηση, αλλά και χαρά, αφού από την ενεργή αυτή συμμετοχή, παίρνουμε κι’ εμείς κουράγιο, προκειμένου να συνεχίσουμε το πολύπλευρο κοινωνικό έργο που διακριτικά παράγουμε και το διαθέτουμε εξ’ ολοκλήρου προς την Καστοριανή κοινωνία.

Από το Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καστοριάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.