Η αθλήτρια-θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ποζάρει γυμνή υπέρ των γυναικών

Η αθλήτρια-θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, ποζάρει γυμνή υπέρ των γυναικών

Η υπόθεση του Larry Nassar, του πρώην γιατρού της ολυμπιακής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ που καταδικάστηκε σε 175 χρόνια φυλάκισης, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά νεαρές αθλήτριες, συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, μερικές εβδομάδες μετά την καταδίκη του, ένα από τα θύματά του, η πρώην γυμνάστρια Alexandra Raisman ποζάρει γυμνή, στο πλαίσιο μίας εκστρατείας του Sports Illustrated, με την φράση «οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι σεμνές για να γίνονται σεβαστές» ζωγραφισμένη στο σώμα της θέλοντας να στείλει το δικό της ισχυρό μήνυμα προς κάθε γυναίκα.

Στο σώμα της πρώην γυμνάστριας, που ήταν ένα από τα περισσότερα από 100 θύματα του Nassar, έχουν αναγραφεί επίσης οι λέξεις «άγρια»,«εμπιστεύσου τον εαυτό σου», «επιζών».

«Νομίζω ότι όλοι περνούν πραγματικά δύσκολες στιγμές και αποφάσισα να είμαι ειλικρινής για το τι πέρασα», φαίνεται να λέει σε ένα βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης, η πρώην γυμνάστρια και αν και τονίζει πόσο δύσκολο είναι να μιλά κανείς για τις σκληρές στιγμές που βίωσε, σημειώνει ότι και αυτές διαμορφώνουν τον καθένα όπως ακριβώς οι καλές στιγμές.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.