Ευχαριστήριο μήνυμα Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Ευχαριστήριο μήνυμα Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο ¨ΤΟ ΤΣΑΡΣΙ¨ και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος PIZZA ROMA κ. Σωκράτη Πέλκα για την ανιδιοτελή προσφορά προϊόντων στο Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Καστοριάς.

Σε μία δύσκολη στιγμή που η πόλη μας πλήττεται από την πανδημία του Κορωνοϊού είναι αρκετοί αυτοί που αναγνωρίζουν έμπρακτα το έργο τον ανθρώπων που στέκονται στην πρώτη γραμμή κατά της εξάπλωσης του Ιού.

Σας Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καστοριάς τόσο για την προσφορά υγειονομικού υλικού όσο και για την ικανοποίηση αιτημάτων μας σε θέματα απολύμανσης χώρου, καθώς και το φαρμακείο της κας. Κωστίδου Φωτεινής για τη δωρεά αναλώσιμων υλικών στο Α.Τ Άργους  Ορεστικού .

Το έργο του Έλληνα Αστυνομικού είναι δύσκολό και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από το έργο που καλείται να επιτελέσει. Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή με συνέπεια αυταπάρνηση αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, είμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη, φροντίζουμε για την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτώ

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                                             -Ο-

Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.