Ευχαριστήρια Επιστολή στην κα. Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου για το βιβλίο της «Οι Σημαδούρες και άλλες μικρές ιστορίες»

Ευχαριστήρια Επιστολή στην κα. Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου για το βιβλίο της «Οι Σημαδούρες και άλλες μικρές ιστορίες»

Το ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την κα. Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου που στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία πολλών γνωστών και φίλων, το Σάββατο 24/11/2018 παρουσίασε το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Οι Σημαδούρες και άλλες μικρές ιστορίες», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.
Η κα. Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μία σπουδαία συγγραφέας αλλά και τα δικό μας αγαπημένο μέλος της οικογένειας του αυτισμού στην Καστοριά που προσφέρει ανιδιοτελώς, ταπεινά και χωρίς να αποζητά την αναγνώριση, την ψυχή της και αφιερώνει από τον ελεύθερο ή και όχι πάντα χρόνο της στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.
Ευχαριστούμε θερμά την κα. Χρυσούλα για την τεράστια προσφορά της, την οικογένεια της για την στήριξη και την αγάπη τους και όλους τους φίλους της Εταιρείας που αγκάλιασαν τις Σημαδούρες ενισχύοντας την Εταιρεία Προστασία Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

Με εκτίμηση
Ζάγκα Αριστούλα

Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.