Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Ευχές του  Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς για την Έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα :

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Τη Δευτέρα ξεκινά μια καινούρια σχολική χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες, στόχους και προσδοκίες για όλους. Μια προσπάθεια προς την κατάκτηση της γνώσης που θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα, του ήθους και των αξιών των παιδιών μας.

Εύχομαι στους μαθητές να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή για το νέο τους ξεκίνημα και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας.  

Στους εκπαιδευτικούς, που προικίζουν τα παιδιά μας με γνώσεις, αξίες κα ιδανικά εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες. 

Από την πλευρά μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρισκόμαστε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς»            

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Σ. Αδαμόπουλος,θα παραστεί στην τέλεση του Αγιασμού στις κάτωθι σχολικές μονάδες:
09:00  4ο Γυμνάσιο Καστοριάς
11:00  Εγκαίνια 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς
12:00  1ο, 2ο, 3ο  Γενικά Λύκεια Καστοριάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.