Ετοιμότητα Δήμου Καστοριάς σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Ετοιμότητα Δήμου Καστοριάς σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας

Τις προηγούμενες μέρες, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ο Δήμος Καστοριάς έδειξε αντανακλαστικά πλήρους ετοιμότητας, λειτουργώντας με όλο το μηχανισμό του αξιόπιστα και αποτελεσματικά. Τη δήλωση αυτή έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Λίτσκας ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε σε όλα τα μέτωπα με τα εκχιονιστικά μηχανήματα και τα μηχανήματα ρίψης αλατιού, τα οποία κράτησαν τους δρόμους ανοικτούς και κυρίως καθαρούς και ασφαλείς σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Καστοριάς.

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος έδωσε τα εύσημα σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό, δημοτικούς υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες για την ετοιμότητα, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους, σημείωσε ότι η ετοιμότητα παραμένει, οι ποσότητες αλατιού είναι σε επάρκεια, ενώ συνέστησε για μία ακόμη φορά την προσοχή πεζών και οδηγών στις περιπτώσεις παρόμοιων συνθηκών, χιονιού και παγετού.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στο Δήμο Καστοριάς παραμένουν κλειστές και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, λόγω παγετού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.