Επίσκεψη Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Επίσκεψη Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Μετά τα μαζικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας  που εμφανίστηκαν στις περιοχές Αργους Ορεστικού και Μανιάκοι επικοινώνησα άμεσα με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Κ. Γιώργο Κύρκο που έστειλε αμέσως  κλιμάκιο της 3ης ΥΠΕ στην Καστοριά με επικεφαλή τον κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς   διαπιστώθηκε η πλήρης ετοιμότητα του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού σε προσωπικό και φαρμακευτική επάρκεια.

Νοσηλεύτηκαν και δόθηκε αγωγή σε περίπου 200 άτομα από τα οποία τα 26 ήταν παιδιά. Είναι όλοι καλά και ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω πρωτίστως όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την ετοιμότητα και την ευσυνειδησία του. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Λαζάρου, την Διευθύνουσα του Νοσοκομείου κ. Λαμπρινή Μπάρκα, την Τομεάρχη του Παθολογικού  κ. Χατζηαγοράκη Κρυστάλω, την Διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Στεργάτου και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου.

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου διαβεβαίωσε πως η χλωρίωση του νερού στο Δήμο είναι κανονική. Αναμένονται τα αποτελέσματα των μικροβιακών και παρασιτικών εξετάσεων.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.