Επίσημη πρώτη παρουσίαση του 1st TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Επίσημη πρώτη παρουσίαση του 1st TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019

Παρουσιάστηκε σήμερα στην Αίθουσα στου Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς επίσημα το πρώτο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από 21 έως 23 Ιουνίου.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα. Άννα Πετσάλνικου, η Ολυμπιονίκης κα. Χριστίνα Γιαζιτζίδου εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και ο επικεφαλής της ομάδας TRIMORE κ. Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, υποδέχθηκαν Δημοσιογράφους και Μέσα.

Η Αντιδήμαρχος προέτρεψε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν αυτό το τριήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων και να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην άρτια διοργάνωση του, καθώς ο Δήμος Καστοριάς διεκδικεί την καθιέρωση ενός θεσμού, που θα αναδείξει την Καστοριά ως τουριστικό προορισμό μέσω του αθλητισμού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμβάλλουν στην διοργάνωση.

Η Ολυμπιονίκης κα.  Χριστίνα Γιαζιτζίδου ανέφερε πως αυτή η πρότυπη και πρωτότυπη, για τα δεδομένα της Καστοριάς εκδήλωση, χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης και συνεχάρει όλους τους διοργανωτές για την  πρωτοβουλία αυτή.

Ο κ. Μητρόπαπας ανέφερε  πως η Καστοριά επιλέχθηκε γιατί αποοτελεί έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό, έχει άριστο οδικό δίκτυο και αεροδρόμιο, έχει άριστες υποδομές φιλοξενίας και έχει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τερέν, ενώ αποτελεί μεγάλη πρόκληση η κολύμβηση για πρώτη φορά σε λίμνη σε αγώνες τριάθλου.

Τέλος πραγματοποιήθηκε, από τον  επικεφαλής της ομάδας TRIMORE η παρουσίαση  όλων δραστηριοτήτων (κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο, παράλληλες παιδικές δραστηριότητες) που θα λαβουν χώρα και τις τρεις μέρες στην Καστοριά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τριήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.