ΕΟΓ: Πανελλήνιος διαγωνισμός σχεδίου μόδας 2016-2017 με βάση τη γούνα

ΕΟΓ: Πανελλήνιος διαγωνισμός σχεδίου μόδας 2016-2017 με βάση τη γούνα

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ
  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
  • WOMENSWEAR
  • MENSWEAR
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ με e-mail στο helfurfe@otenet.gr της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν α) Τα Σχέδιά τους (έως 5), τα 2 τα οποία θα είναι μόνο από γούνα και τρία υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα  β) Βιογραφικό Σημείωμα – πληροφορίες για τον Σχεδιαστή – φωτογραφία του Σχεδιαστή – έμπνευση & διαδικασία – πληροφορίες για τον τύπο γούνας –Σχέδια από προηγούμενες δουλειές .

  • ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2017, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF , από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 10 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2017 με  έξοδα  που καλύπτει η IFF.

Οι 10 νικητές που θα επιλεγούν από όλες τις χώρες του κόσμου, θα λάβουν ή χρηματικό ποσό , ή τα Σχέδια τους θα  παρουσιαστούν  σε επώνυμο περιοδικό μόδας  ή θα έχουν την δυνατότητα να  συμμετέχουν σε σεμινάριο Γούνας .

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: helfurfe@otenet.gr  .

Υπεύθυνη προγράμματος κα Εριφύλη Μορφίδου

Leave a Reply

Your email address will not be published.