Εκδήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τους νέους της Καστοριάς

Εκδήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τους νέους της Καστοριάς

Συνάντηση με τους νέους της Καστοριάς πραγματοποιεί η Μαρία Αντωνίου την Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς (Nautical Hall).

Με θέμα: «Επενδύουμε στα νιάτα του τόπου μας για μια Ισχυρή Καστοριά», η Μαρία Αντωνίου θα απευθυνθεί στις νέες και τους νέους και θα συζητήσει μαζί τους για το μέλλον της νέας γενιάς, που αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο που οραματίζεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι άλλωστε ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας για να ξεφύγουν από το τέλμα.

Την ανοιχτή Συνάντηση Νέων θα πλαισιώσουν και τέσσερις αξιόλογοι επιστήμονες που τους ενώνει ένα κοινό στοιχείο. Η δημιουργικότητα η οποία μεταφράστηκε σε επιτυχία και θέλουν μέσα από μία διαδραστική συζήτηση να μεταφέρουν τη γνώση τους και την εμπειρία τους στα παιδιά της Καστοριάς.

Πρόκειται για τον Καθηγητή Γενετικής (ΔΠΘ), Γιάννη Τοκατλίδη, τον Πρόεδρο της “Σ.Ανδριώτης Α.Ε.”, Γεωπόνο Βασίλη Ανδριώτη, τον Γενετιστή Παύλο Ζουλιάμη, C.E.O. της American Genetics Italia Srl και τον Βασίλη Κακουτόπουλο, Πολιτικό Μηχανικό, Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.