Δήμος Καστοριάς: Υποδοχή του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Στέφανου Ντούσκου

Δήμος Καστοριάς: Υποδοχή του Χρυσού Ολυμπιονίκη, Στέφανου Ντούσκου

Θερμή υποδοχή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Δημαρχείο Καστοριάς, στον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Stefanos Ntouskos και στον Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, κ. Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι οποίοι βρέθηκαν στην Καστοριά, στο πλαίσιο των προπονήσεων που κάνει αυτές τις μέρες η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων στη λίμνη της Καστοριάς.
Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Δημαρχείο, είχε μαζί τους ιδιαίτερα θερμή τηλεφωνική επικοινωνία, συγχαίροντάς τους για την τεράστια επιτυχία που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.
Παρόντες στην υποδοχή, από πλευράς Δήμου Καστοριάς, ήταν ο Δημαρχεύων Αντιδήμαρχος, Άκης Λιάμης, ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Φουλιράς και το Μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού, Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχάλης Ζησόπουλου, ενώ τα δύο λαμπρά πρόσωπα της ελληνικής κωπηλασίας, συνόδευαν ο Έφορος Αγώνων της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), κ. Κώστας Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, κ. Παναγιώτης Μητρούδης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, κ. Ναούμ Μπούσης και ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων κωπηλατών Καστοριάς, κ. Γιώργος Σαμαράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.