Δήμος Καστοριάς: Υπεγράφη σύμβαση παροχής ιατρικών υπηρεσιών για το Κοινωνικό Ιατρείου

Δήμος Καστοριάς: Υπεγράφη σύμβαση παροχής ιατρικών υπηρεσιών για το Κοινωνικό Ιατρείου

Σήμερα στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Καστοριάς υπεγράφη σύμβαση ανάθεσης παροχής ιατρικών υπηρεσιών για το Κοινωνικό Ιατρείου μεταξύ του  Δημάρχου Καστοριάς κ. Αγγελή Ανέστη και του Ιατρού κυρίου Τοκατλίδη Τριαντάφυλλου «Ειδικού Παθολόγου».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας αλλά και ευαισθητοποίησης που χαρακτηρίζει τον Δήμο μας προχωρά έμπρακτα στην λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις ομάδες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση με κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα όπως την αύξηση της ανεργίας και την μείωση των πόρων διαβίωσης. Σκοπός λοιπόν του Κοινωνικού Ιατρείου είναι να καλύψει ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων, όπως ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων και δημοτών.

Το Κοινωνικό Ιατρείο στεγάζεται στην Δ/νση Παλαιολόγου 1 και Βιτσίου γωνία (παραπλεύρως του 2ου Δημοτικού Σχολείου, περιοχή Αγίου Μηνά),θα λειτουργεί για τους δικαιούχους καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 15:00, κατόπιν ραντεβού, τηλέφωνο επικοινωνίας 2467021028.

Leave a Reply

Your email address will not be published.