Δήμος Καστοριάς: Ευχαριστήριο για το «TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019»

Δήμος Καστοριάς: Ευχαριστήριο για το «TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019»

Ο Δήμος Καστοριάς με το παρόν δελτίο τύπου θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι παρείχαν την πολύτιμη βοήθεια τους, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση του αγώνα τριάθλου «TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019», που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 23 Ιουνίου 2019.
Στον αγώνα συμμετείχαν 400 μικροί και μεγάλοι αθλητές από όλη τη χώρα. Οι αθλητές μαζί με τους συνοδούς, τους, πέρασαν 3 μέρες στην όμορφη περιοχή μας και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την εξαιρετική ομορφιά της πόλης μας, τη φιλοξενία, όσο και για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.
Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς και το Τμήμα Τροχαίας Καστοριάς καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική στη διαξαγωγή των αγώνων.
Θερμές ευχαριστίες για τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης σε όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης, που συμμετείχαν σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς.

Επίσης ευχαριστούμε τους:

Νοσοκομείο Καστοριάς
Πυροσβεστική Καστοριάς
Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς
Συνεταιρισμός Γυναικών Αγίων Αναργύρων
Σύλλογο Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς
Ποδηλατικό Σύλλογο Καστοριάς
ΕΤΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος»

Ευχαριστούμε το στρατηγικό συνεργάτη της διοργάνωσης, όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και TRIMORE – XTERRA Greece για την άψογη συνεργασία και ιδιαιτέρως στον κ. Κωστή Μητρόπαπα ο οποίος πίστεψε σε αυτή την πόλη και πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.