Δήμος Καστοριάς: Αποπληρώθηκε ποσό 94.000€ για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Δήμος Καστοριάς: Αποπληρώθηκε ποσό 94.000€ για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί η νέα Δημοτική Αρχή, αποπληρώθηκαν οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς.

Πρόκειται για δεδουλευμένα 18 εργαζόμενων, συνολικού ποσού 94.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε δύο δόσεις, μία τον περασμένο Απρίλιο και μία στα τέλη Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αποδίδει το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου Καστοριάς, υπογράμμισε ότι επιλύοντας καθημερινά, ανέγγιχτα και διαχρονικά ζητήματα έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, πέρα από τη φροντίδα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, μία παρόμοια πορεία εξυγίανσης και ανάπτυξης για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του Δήμου Καστοριάς.

Ενώ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, κ. Αθανάσιος Ρήμος, δόθηκε λύση σ’ ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια τους ανθρώπους αυτούς και πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα εξασφάλισης και της τακτικής πληρωμής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.