Βιβλίο “Τ’ ανείπωτα” του Αναστάσιου Καρανάκη

Βιβλίο “Τ’ ανείπωτα” του Αναστάσιου Καρανάκη

Βιογραφικό του συγγραφέα:

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα κι από την ηλικία των 2 ετών έως και σήμερα κατοικεί στον Περδίκκα. Έχει σπουδάσει Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε στις Σέρρες κι έχει συνεργαστεί με μηχανικούς, οργανισμούς και διάφορες εταιρείες τοπικές και μη. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τ’ ανείπωτα» καθώς ό,τι αναφέρετε μέσα σε αυτό είναι λόγια τα οποία δεν ειπώθηκαν ποτέ.

Το βιβλίο:

Το είδος του είναι «Νουβέλα» εφόσον η ιστορία μέσα σε αυτό ολοκληρώνεται σε 152 σελίδες. Το βιβλίο αναφέρεται σε μια σχέση από απόσταση ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Οι βασικοί χαρακτήρες είναι το αγόρι όπου αφηγείται την ιστορία στον Γκριζούλη ο οποίος είναι ένα καναρίνι. Ξεκινά και τελειώνει με την ιδία πρόταση αφήνοντας έτσι την εντύπωση πως όσα ειπώθηκαν κι όσα συνέβησαν ήταν μέσα σε ένα όνειρο. Γενικά μέσα στο βιβλίο εξελίσσεται μια σχέση, από την αρχή της έως το τέλος της. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα γύρω από αυτήν που όποιος το διαβάσει σίγουρα θα κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του ή και στο παρόν, βλέποντας τον εαυτό του μέσα σε αυτές τις σελίδες. Θα βιώσει τον ερώτα, την αγάπη, την οργή, τον πόνο, την απογοήτευση, την μοναξιά, την ελπίδα και την δύναμη που αντλεί ο καθένας μας μέσα από καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή μας. Επίσης δε λείπουν οι χιουμοριστικοί διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων, δίνοντας έτσι κι έναν χαρούμενο τόνο μέσα στο κείμενο και σε όσα διαδραματίζονται σε αυτό.

%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83

Όποιος ενδιαφέρεται να το διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσει, μπορεί να το δανειστεί από τις παρακάτω Βιβλιοθήκες:

 Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας.

 Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

 Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Φλώρινας "Βασιλικής Πιτόσκα".

 Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

 Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

Όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, το βιβλίο υπάρχει στο Βιβλιοπωλείο « Επί

Χάρτου » στη διεύθυνση : 25ης Μαρτίου 79, Πτολεμαΐδα.

«Εύχομαι να ταξιδέψουμε μαζί μέσα στις σελίδες του βιβλίου και να ανταμώσουμε

ξανά, με μια βαλίτσα όνειρα και σοφότεροι από την προηγούμενη φορά…»

Ιστοσελίδα Βιβλίου : https://www.facebook.com/taneipwta/

Leave a Reply

Your email address will not be published.