Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος

Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος

Ελεύθεροι – με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών – αναμένεται να αφεθούν οι 8 που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εγγύηση για τον προφυλακισθέντα Ριχάρδο – Δημήτρη Μυλωνά, έχει οριστεί στις 200.000 ευρώ και εφόσον καταβάλλει τα χρήματα, θα αποφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Δεκεμβρίου είχε γίνει δεκτό έγινε το αίτημα αποφυλάκισης του 51χρονου ενεχυροδανειστή, το οποίο κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας.

Η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, διαβιβάστηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην ανακρίτρια Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση,έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίπτεται, συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης, αδικήματα δηλαδή τα οποία προβλέπουν προσωρινή κράτηση για τους κατηγορούμενους.

Πηγή: reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.