Απαγωγή Μαρκέλλας: Αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη

Σοκ αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, που παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την υπόθεση φαίνεται να βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις «έδειξαν ότι υπάρχουν ψυχοτρόπες ουσίες», για να τονίσει ότι, «είμαστε ακόμα στην αρχή της επίπονης αυτής διαδικασίας».

Τόνισε ότι, βεβαίως δεν μπορεί να πει παραπάνω πληροφορίες, λόγω του ότι οι αστυνομικές έρευνες είναι σε εξέλιξη και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Την ίδια αισιοδοξία εξέφρασε και η δικηγόρος της οικογένειας, Α. Ανάσογλου, η οποία επίσης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είμαστε σε κρίσιμη καμπή, είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί η γυναίκα αυτή», είπε σχετικά.

Σχετικά με την ανίχνευση ναρκωτικών στον οργανισμό του παιδιού, η συνήγορος της οικογένειας είπε πως «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όμως εμείς το μάθαμε από τις ειδήσεις».

Όσο αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε το παιδί, την οποία η μικρή Μαρκέλλα ήδη αναγνώρισε, είπε πως ο αδελφός δεν την αναγνώρισε, ενώ η μητέρα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είπε ότι «κάτι της θυμίζει».

Πηγή: topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.