Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς για την εξιχνίαση της υπόθεσης ληστείας του Αρ. Τσιφλικιώτη

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς για την εξιχνίαση της υπόθεσης ληστείας του Αρ. Τσιφλικιώτη

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς συγχαίρει απερίφραστα τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ. Α Καστοριάς, τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς,

τους Αξιωματικούς και όλο το προσωπικό της Ειδική Ομάδα που συγκροτήθηκε και εργάστηκε με ζήλο, καθώς επίσης και κάθε άλλο συνάδελφο της Διεύθυνσης που συνέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου να εξιχνιαστεί η ένοπλη ληστεία της 09-03-2016, σε βάρος του συμπολίτη μας και επιχειρηματία κ. Τσιφλικιώτη, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο και ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής μας.

Οι συνάδελφοι δουλεύοντας μήνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, κατάφεραν να μας κάνουν υπερήφανους για μία ακόμη φορά, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους Καστοριανούς, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι οι Αστυνομικοί είναι και θα είναι πάντα δίπλα τους με όπλο τον επαγγελματισμό τους.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οι οποίοι σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο συναδέλφων από διάφορες Υπηρεσίες της Δ.Α Καστοριάς, συμμετείχαν σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην Αθήνα με αποτέλεσμα  τη σύλληψη των τριών δραστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.