Αναβάλλεται το 5ο Fur Shopping Festival

Αναβάλλεται το 5ο Fur Shopping Festival

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς:
Έπειτα από πολλές συζητήσεις και με λύπη, λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα μέτρα πρόληψης για τη διασπορά του COVID-19, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη αναβολή και του εκθεσιακού γεγονότος Fur Shopping Festival για τα τέλη της χρονιάς.
Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» κατέβαλε όλες τις δυνατές προσπάθειες για την διεξαγωγή του εκθεσιακού γεγονότος με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο, μέσα από τη θωράκιση των εγκαταστάσεων με μέτρα προστασίας και την ANTI-COVID πιστοποίησή του.
Όμως, παρά το γεγονός ότι από 7/9 κατέστη δυνατή η έλευση των εμπορικών επισκεπτών από τη Ρωσία, μέσα στο δύσκολο τοπίο που έχει διαμορφωθεί, το 5ο Fur Shopping Festival αναβάλλεται σε αναμονή της άρσης της απόφασης της κυβέρνησης για αναστολή της διοργάνωσης όλων των εμπορικών εκθέσεων.
Η προετοιμασία της διοργάνωσης για την επιτυχή υλοποίησή της θα συνεχιστεί, και οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από το ισχύον πλαίσιο απαγόρευσης εμπορικών και λοιπών εκδηλώσεων.
Εκ της Διοικήσεως

Leave a Reply

Your email address will not be published.