«Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου» δηλώνει η 16χρονη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτρια της μέσα στο σχολείο!

«Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου» δηλώνει η 16χρονη που ξυλοκόπησε την συμμαθήτρια της μέσα στο σχολείο!

Με κυνικό τρόπο απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κοπέλα που ξυλοκόπησε την συμμαθήτρια της, στις 14 Οκτωβρίου, σε τεχνική σχολή της Λεμεσού. Αφορμή για την επίθεση, στάθηκε ένα γραπτό μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 16χρονη στον φίλο της κοπέλας, γεγονός που την εξαγρίωσε και την ώθησε να της επιτεθεί.

Δυο μόλις ημέρες από το συμβάν, η νεαρή δηλώνει ικανοποιημένη με την πράξη της και γράφει στη σελίδα της στο διαδίκτυο: Καλησπέρα σας καταρχήν με όλα αυτά που γράφετε στο Facebook το μόνο πού κάνετε είναι να με ανεβάζετε κι άλλο σαν προσωπικότητα γιατί όσο κράζετε με ανεβάζετε ήδη μου έχουν γίνει δύο μεγάλες προτάσεις από τηλεοπτικά μέσα με χρηματική αμοιβή οπότε συνεχίστε να με ανεβάζετε και να με κακολογείτε θα βγάλω αρκετά χρήματα από εσάς όσο για την ερώτηση αν μετάνιωσα για αυτό που έκανα απαντάω ΟΧΙ ! και ξέρετε γιατί? γιατί ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής μου Ας μάθει λοιπόν το κάθε τσουλάκι να μην στέλνει φωτογραφίες σε αγόρια που είναι σε σχέση γιατί θα παθαίνουν το ίδιο όπως έπαθε και η φίλη μας !

Ερώτηση τι έγινε στο τμήμα? Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση

Ερώτηση τι είπαν οι γονείς σου? Τίποτα και οτι καλά της έκανα γιατί της ΑΞΙΖΕ ! και αν έχει τα κότσια ας το ξανά κάνει θα περάσει καλά αλλα αυτήν την φορά θα την στείλω στην εντατική Παρακολουθήστε την στιγμή του ξυλοδαρμού:…

www.mixanitouxronou.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.