Έξι αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Έξι αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ , του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ καθώς και των προέδρων των πρωτοβάθμιων ενώσεων Δυτικής Μακεδονίας για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Περιφέρειας μας και του Νομού μας ιδιαίτερα  με κυρίαρχο αυτό του κτιρίου της Αστυνομίας και της έλλειψης υλικοτεχνικού εξοπλισμού και του επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Θέμα: Προβλήματα προσωπικού Α.Δ. Καστοριάς

1. Κτιριακά. Απαιτείται άμεση μεταστέγαση της Α.Δ. Καστοριάς σε νέο κτίριο γιατί το υπάρχον είναι ακατάλληλο και  σε άθλια κατάσταση .

2. Υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε  οχήματα, αλεξίσφαιρα γιλέκα  ( ληγμένα ), κάμερες νυκτός, στολές και κράνη ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Η/Υ κλπ.

3. Μετακινήσεις διμοιριών υποστήριξης.

4.  Άμεση επισκευή – συντήρηση κεραιών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ σταθμών και κέντρου

5. Αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος και θωράκιση του λειτουργήματός μας με την έμπρακτη διασφάλιση της αβλαβούς για το αστυνομικό προσωπικό εκτέλεσης των καθηκόντων του

6. Απογραφή συναδέλφων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό .

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αρχηγό για το ενδιαφέρον και την εκ μέρους του δηλωθείσα πρόθεση επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Θωμάς Νάτσης
Ο Γενικός Γραμματέας Μηνάς Κωστίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published.