Έξαλλος Κοντιζάς: Έδιωξε παίκτη πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του [βίντεο]

Έξαλλος Κοντιζάς: Έδιωξε παίκτη πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του [βίντεο]

Ο Παναγιώτης μαγείρεψε στο bootcamp του MasterChef, ωστόσο, οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε κοντά του για να δοκιμάσει, ο διαγωνιζόμενος του είπε ότι προτεραιότητά του είναι η επιχείρησή του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους τρεις κριτές.

«Αν μπεις στο σπίτι θα παραμείνεις;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί έχω μια επιχείρηση από πίσω που τρέχει τώρα και δυστυχώς είναι η προτεραιότητά μου, η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής μου», απάντησε ο Παναγιώτης.

«Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Εδώ ψάχνουμε άτομα που είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Παναγιώτη, νομίζω ότι πρέπει να πάρεις το πιάτο σου και να φύγεις», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Παναγιώτης έφυγε.

Στη συνέχεια, ο διακεκριμένος σεφ έστειλε το μήνυμά του στους υπόλοιπους παίκτες: «Έχει κανείς σας καμιά αμφιβολία για ποιο λόγο βρίσκεται εδώ; Άρα, είστε αποφασισμένοι. Έρχεται έρθει εδώ για να πάρετε μια ποδιά. Σωστά; Αυτό ψάχνουμε εμείς, αποφασισμένα άτομα που θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα».

Πηγή: thetoc.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.