Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για τον κορωνοϊό στην Καστοριά

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για τον κορωνοϊό στην Καστοριά

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού  αλλά  και  της έξαρσης του μεταναστευτικού που βιώνουμε τόσο στα βόρεια σύνορα της  χώρας μας όσο και στα νησιά του Αιγαίου βλέπουμε καθημερινά πολλούς συναδέλφους από πολλές  Αστυνομικές  Διευθύνσεις να  μετακινούνται ως ενισχυτική δύναμη.

Οι Αστυνομικοί της Καστοριάς συμμετέχουν σε όλες τις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών από το 2012 με όσες δυσκολίες και αν παρουσιάστηκαν  όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι διοικούντες.

Όμως αυτή την περίοδο που η Καστοριά έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη πόλη στην Ελλάδα από την επικρατούσα πανδημία ήταν λογικό να διακοπούν οι νέες αποσπάσεις  των συναδέλφων της Δ.Α Καστοριάς προς  ενίσχυση των Νησιών και του Έβρου τόσο για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των οικογενειών τους όσο και για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε στο θέμα αυτό και με άμεση παρέμβαση του Προέδρου κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας το ζήτημα  επιλύθηκε «προτού καν προκύψει».

Η εξάπλωση και η διασπορά του Covid -19 (Κορωνοϊού) είναι ζήτημα που μας αφορά όλους. Όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση στην Πόλη μας κανείς συνάδελφος και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να μετακινηθεί .

 

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-Ο-                                                                                                             -Ο-

Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.