Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Άργους Ορεστικού

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Άργους Ορεστικού

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεών του, στο Δημοτικό Κατάστημα (Διοικητηρίου 35 Άργος Ορεστικό), σήμερα Δευτέρα24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

α/α

ΘΕΜΑ

1

Εξελίξεις για την επάνοδο των επισκεπτών της Έκθεσης Γούνας του Μιλάνου και των μαθητών του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού, από την επταήμερη εκδρομή τους, στην Ιταλία.

2

Εξελίξεις όσον αφορά την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία  του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού και του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού.

3

Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση πράξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης με κωδικό 89 της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Υπηρεσίες και εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

 

Οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι  των κοινοτήτων μπορούν  να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τα ανωτέρω θέματα   από τον φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο   Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Παναγιώτης  Βακόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published.