Έκκληση εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς προς τους πολίτες της Καστοριάς

Έκκληση εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς προς τους πολίτες της Καστοριάς

Αγαπητοί πολίτες της Καστοριάς,
συμπάσχουμε μαζί σας στις δύσκολες στιγμές που βιώνετε.
Οι συνάδελφοί μας στα τραπεζικά καταστήματα κάνουν ό,τι μπορούν για να σας παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ωστόσο την κρίσιμη αυτή περίοδο σας απευθύνουμε έκκληση εκ μέρους τους:
▪︎ Περιορίστε τις επισκέψεις στα καταστήματα των τραπεζών στις απολύτως απαραίτητες.
▪︎ μην αφήνετε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να προσέρχονται στα τραπεζικά καταστήματα. Τους γονείς μας τους αγαπάμε, τους προστατεύουμε και τους θέλουμε υγιείς κοντά μας για πολλά ακόμη χρόνια.
▪︎ μην εισέρχεστε στα καταστήματα εφόσον εμφανίζετε έστω και ήπια συμπτώματα, που μπορεί ενδεχομένως να σχετίζονται με τον κορωνοϊό.
▪︎ μπορείτε για τις συναλλαγές σας να αξιοποιήσετε εναλλακτικά τις ψηφιακές πλατφόρμες εξυπηρέτησης της winbank (Internet & phone banking).
Από την πλευρά μας κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλειά σας, λαμβάνοντας ωστόσο και δικαιολογημένα ως εργαζόμενοι που εξακολουθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην πρώτη γραμμή, μέσα σε συνθήκες πανδημίας, τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και για τη δική μας ασφάλεια καθώς και των οικογενειών μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.
Καλή δύναμη σε όλους μας!

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ του ΣΕΥΤΠΕ
Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Μπεμπένης Εμμανουήλ                              Γοίλιας Ισίδωρος

Leave a Reply

Your email address will not be published.