Άξιοι συγχαρητηρίων και υποστήριξης οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού

Άξιοι συγχαρητηρίων και υποστήριξης οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού

Στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού διέθεσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όλα τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν, πριν λίγες ημέρες, οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού.

Μια πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων και κυρίως άξια υποστήριξης που θα πρέπει, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, να αποτελεί πρότυπο έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση.

Σε εποχές σαν κι αυτές, ενέργειες που στοχεύουν στην ανακούφιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη, είναι εξαιρετικά παρήγορες και ελπιδοφόρες. Γι’ αυτό κι ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά τους Φίλους Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού κι εύχεται η κοινωνική προσφορά τους να συνεχίζει απρόσκοπτα να ανθεί, παρά τις δυσκολίες.

Η παράδοση του ποσού των 1.500 € έγινε στον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Άργους Ορεστικού Ανδρέα Βιτούλα, παρουσία του Δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Παδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Στέργιου Φιλιάδη και των μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αφροδίτης Μπελονάκη, π. Λεωνίδα Μπάρδου, π. Πασχάλη Μουτζίκη, Μαριγούλας Πανταζή και Βαΐτσας Μπουρνούτου (Δ.Σ. Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Άργους Ορεστικού).

Leave a Reply

Your email address will not be published.