Ωρα Europa League: Για το «3 στα 3» ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος

Ωρα Europa League: Για το «3 στα 3» ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος

Μετά τα ματς Ολυμπιακού και ΑΕΚ για το Champions League, σειρά παίρνουν σήμερα οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος, στις ρεβάνς του Europa League.

Θεωρητικά, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα παλέψουν να ανατρέψουν το 1-0 με το οποίο έχασαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με «οδηγό» το ματς στη Λεωφόρο o Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας και το υπέρ του 1-0, αντιμετωπίζει στις 20:00 την Γκαμπάλα, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα αλλά και πεποίθηση το αποψινό ματς, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μάλιστα να ζητά ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή που έκανε η ομάδ του στη Λεωφόρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί θα είναι οι τέσσερις της άμυνας, οι Ζέκα και Κουρμπέλης τα αμυντικά χαφ, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο, στις πτέρυγες οι Λουντ και Χατζηγιοβάνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μολίνς, που έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς του ΠΑΟ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν ταξίδεψε στο Μπακού, ενώ οι νεοφερμένοι Καμπέσας και Λουτσιάνο αναμένεται να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απ’ ό,τι στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Να καθαρίσει την πρόκριση στην Τούμπα

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο (1-1) και απόψε θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στις 21:00 την ουκρανική ομάδα, με στόχο όχι απλά την πρόκριση, αλλά και μια πειστική εμφάνιση για τους οπαδούς του, που αναμένεται να γεμίσουν την Τούμπα.

Ο προπονητής Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια και τους Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα. Οι Κάνιας και Σάκχοφ θα είναι τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους θα είναι ο Μπίσεσβαρ («παίζει» και ο Πέλκας πάντως) σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μακ θα κινείται αριστερά και ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση, Πέδρο Ενρίκε, δεξιά. Στην κορυφή θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Με τους Ιρανούς για την ανατροπή ο Πανιώνιος

Χωρίς φόβο και με πίστη μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Ισραήλ, ο Πανιώνιος καλείται απόψε (22:00) να κάνει την υπέρβαση ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν -όπως όλα δείχνουν- πάνοπλοι στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι Ιρανοί Μασούντ και Χατζησαφί, που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς, θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ανακοίνωσε αποστολή και πήρε μαζί του στο ξενοδοχείο και τους 23 παίκτες που έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο 43χρονος τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με τον Κότνικ στο τέρμα, τους Χατζησαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Βλάχο στην άμυνα, τους Κόρμπο και Σαββίδη ως αμυντικά χαφ, με τον Μασούντ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Μασούρας θα παίξει αριστερά και ο Λάμπρου δεξιά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γεσίλ.

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.