Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του συλλόγου «Ορεστίς»

Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα του συλλόγου «Ορεστίς»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα της «Ορεστίδος», η οποία έγινε την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο ξενοδοχείο « Τσάμης»

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου με την παρουσία τους  γέμισαν την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, δημιουργώντας μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την Χοροεσπερίδα της »Ορεστίδος» τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Οι Βουλευτές  Καστοριάς, Ολυμπία Τεληγιορίδου του ΣΥΡΙΖΑ και Μαρία Αντωνία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο συμπατριώτης μας Ευρωβουλευτής Λευτέρης Συναδινός και η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας Αλίκη Ζήδρου – Γρηγοριάδου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Αδάμ, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έδωσε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος και τους ευχαρίστησε για την δυναμική παρουσία τους και τη στήριξη τους, στον σύλλογο.

Ακολούθησαν ευχές από τους επισήμους προσκεκλημένους

Στη συνέχεια το Δ.Σ της Ορεστίδος  και οι επίσημοι προσκεκλημένοι άνοιξαν τον χορό.

Η ορχήστρα του Παναγιώτη Ντήμτσιου και ο Φώτης Τράσιας στο τραγούδι κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά με τα πλούσια δώρα της, έδωσε σε όλο το  κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους , αλλά και να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο.

Ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη χοροεσπερίδα, που θύμισε με το κέφι και την μεγάλη παρουσία του κόσμου, τις μεγάλες  Χριστουγεννιάτικες  χοροεσπερίδες του συλλόγου παρελθόντων ετών.

Και του χρόνου με υγεία!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.