Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3 σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Μεσοποταμία

Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3 σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό, Μεσοποταμία

Χάρη στη στήριξη όλων σας, το «Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3» σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός.

Στόχος είναι ο νομός μας να γίνει πρωτοπόρος σε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών! Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια. Διαδώστε το…

ftuse 3 kastoria poster

Η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας πάνω στο θέμα της ΔΩΡΕΑΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, συγκινεί ιδιαίτερα τόσο εμένα προσωπικά όσο και την αδελφή μου Αγγελίνα,

δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε τις δράσεις που ξεκινήσαμε τους τελευταίους μήνες.

Αυτό όμως που μας αγγίζει περισσότερο είναι η ένθερμη παρότρυνση του κόσμου να πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ολόκληρη την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα (17-23 Δεκεμβρίου) σ΄αυτό το ευαίσθητο ζήτημα που μας αφορά όλους, διοργανώνοντας δράσεις τόσο μέσα στην πόλη της Καστοριάς όσο και στο Άργος Ορεστικό αλλά και στη Μεσοποταμία.

Στόχος μας είναι να ενωθούν όλοι οι πολίτες του νομού μας και να “ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ”. Μόνο μέσα από τη συνεργασία φορέων, συλλόγων, ομοσπονδιών, επαγγελματικών κλάδων και πολιτών μπορούμε να καταφέρουμε “ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ”.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ να γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες σ’ αυτή μας την προσπάθεια επικοινωνώντας μέσω facebook μαζί μου (Athina Ditsiou).

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους όσους δείχνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο μας.

Αθηνά Δίτσιου

Leave a Reply

Your email address will not be published.