Το “In a Heartbeat” έκανε εκατομμύρια να δακρύσουν με την ιστορία των δύο γκέι αγοριών

Το “In a Heartbeat” έκανε εκατομμύρια να δακρύσουν με την ιστορία των δύο γκέι αγοριών

Από τις αρχές Αυγούστου που έχει κάνει την εμφάνισή του στο Youtube η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων “In a Heartbeat” έχει συγκινήσει το κοινό, κάνονταw την δημιουργία τω Beth David και Esteban Bravo viral, καταγράφοντας 20,25 εκατομμύρια προβολές.

Το «In a Heartbeat» μιλάει για ένα νεαρό αγόρι που παλεύει με τα συναισθήματα που έχει για έναν συμμαθητή του και, για προφανείς λόγους, προσπαθεί να τα καταπιέσει. Η καρδιά του, όμως, έχει διαφορετική άποψη.

«Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα ζήτημα που δεν έχει εξερευνηθεί ευρέως στο computer animation. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αγάπης και της αποδοχής σε όλα τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους που παλεύουν να αναγνωρίσουν την LGBT+ ταυτότητά τους, όπως ακριβώς και ο Sherwin», εξηγούν. «Υπάρχει ανάγκη για μέσα που ασχολούνται με θέματα της LGBT+ κοινότητας με έναν θετικό και εύθυμο τρόπο», καταλήγουν.

Η ταινία χρηματοδοτήθηκε μέσω crowdfunding καμπάνιας στο Kickstarter, συγκεντρώνοντας μάλιστα το πενταπλάσιο ποσό από εκείνο που ζητούσαν οι εμπνευστές της, και από τις 31/6, όταν και ανέβηκε στο YouTube, μέχρι σήμερα, έχει μαζέψει σχεδόν 5.5εκ views.

Δείτε την  ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων

 

 

Πηγή: alfavita.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.