Το βίντεο του “Οτινάναι” με τον παραολυμπιονίκη Α. Τσαπατάκη δείχνει με χιούμορ πως πραγματικά είναι η ζωή για ένα ΑΜΕΑ

Το βίντεο του “Οτινάναι” με τον παραολυμπιονίκη Α. Τσαπατάκη δείχνει με χιούμορ πως πραγματικά είναι η ζωή για ένα ΑΜΕΑ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη “εφ’ όλης της ύλης” του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη παρουσίασε η εκπομπή “Ότιναναι” στο ΣΚΑΪ. Ο Κρητικός παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης βρέθηκε με το αμαξίδιό του στους δρόμους της πρωτεύουσας όπου ο ρεπόρτερ Θάνος Πασσάς προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη.

Όπως έχετε ήδη όμως υποψιαστεί, οι δρόμοι της Αθήνας είναι τουλάχιστον αφιλόξενοι για άτομα με κινητικές δυσκολίες, οπότε ο Τσαπατάκης δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον ρεπόρτερ, ο οποίος ως πεζός μπορούσε να προσπεράσει κολονάκια, παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, κάδους σκουπιδιών και όλα τα υπόλοιπα.

Η συνέντευξη μάλιστα βγήκε στον αέρα λίγες μέρες πριν την 3η Δεκεμβρίου, όπου είναι η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία. Μπορεί ο “Ρεπόρτερ Πασσάς” να μην κατάφερε να εκμαιεύσει πολλές πληροφορίες για την προσωπική ιστορία του Αντώνη Τσαπατάκη, αλλά επιβεβαιώσαμε ότι η μετακίνηση ενός ΑΜΕΑ στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι “μια βόλτα στο πάρκο”.

Με αφορμή το τζιπ του Υπ. Πολιτισμού που είχε παρκάρει αρχοντικά πάνω σε ράμπα, το Οτινάναι ζήτησε από τον Παραολυμπιονίκη Antonis Tsapatakis να κάνουμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να μας πει πώς είναι η ζωή στην Ελλάδα για ένα άτομο με κινητικά προβλήματα

Δυστυχώς, η συνέντευξη δεν πήγε πολύ καλά…

Leave a Reply

Your email address will not be published.