Τουρκικός στρατός: Έχουμε καταλάβει την εξουσία στη χώρα

Τουρκικός στρατός: Έχουμε καταλάβει την εξουσία στη χώρα

Πυροβολισμοί στην Άγκυρα, τανκς στους δρόμους και στο αεροδρόμιο Ατατούρκ – Στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις – Έκλεισαν δύο γέφυρες στον Βόσπορο – Οι Αρχές μπλόκαραν Facebook, Twitter και YouTube, ενώ έκλεισε και η κρατική τουρκική τηλεόραση.

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκιά καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ ο οποίος, ωστόσο, πρόσθεσε πως τίποτε δεν πρόκειται να βλάψει την τουρκική δημοκρατία και κάλεσε σε ψυχραιμία.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, τα τανκς έχουν βγει στους δρόμους, ενώ έκλεισαν δύο γέφυρες στον Βόσπορο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν μεταδίδει τώρα την πληροφορία ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα.

Επίσης, πριν από λίγη ώρα οι αρχές μπλόκαραν Facebook, Twitter και YouTube, ενώ έκλεισε και η κρατική τουρκική τηλεόραση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.