Τι μπορεί να δει κανείς επισκεπτόμενος τα Σπήλαια, για έναν περίπατο στους καταρράκτες (φωτό)

Τι μπορεί να δει κανείς επισκεπτόμενος τα Σπήλαια, για έναν περίπατο στους καταρράκτες (φωτό)

Με αφορμή την ένταξη από τον δήμο, της περιπατητικής διαδρομής στους καταρράκτες των Σπηλαίων, σε έναν ευρύτερο οδηγό της Δυτικής Μακεδονίας, ως μια από αυτές που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, και στα πλαίσια της προεργασίας μας γι αυτόν, βρήκαμε και θυμηθήκαμε παλιότερες φωτογραφίες, χαρακτηριστικές του τι μπορεί να δει κανείς, επισκεπτόμενος το χωριό μας και τους καταρράκτες. Πολλες απ αυτές λοιπον θα μοιραστουμε κι εδώ παρέα… (Φυσικά υπάρχουν και άλλα πανέμορφα και ιστορικα μέρη στα Σπηλαια, που θα παρουσιάσουμε από εδώ κάποια άλλη στιγμή…)
Να σημειωσουμε οτι τουριστική υποδομή προς στιγμη δεν υπάρχει, και τωρα γινονται ενεργειες προς τον σκοπο αυτο, και καλο ειναι αν θελει καποιος να επισκεφτει την περιοχη για πρωτη φορά, να επικοινωνησει είτε με μας εδώ,ειτε στα τηλε φωνα του συλλόγου και της κοινοτητας. ή τον διαχειρηστή του εντευκτηρίου του συλλόγου. Επισης, υπαρχει στην εισοδο του χωριου, σε κιοσκι, καθως και στο εντευκτηριο του συλλόγου, χρησιμος πινακας με οδηγίες για την διαδρομή.

spilaia-33 spilaia-32 spilaia-31 spilaia-30 spilaia-29 spilaia-28 spilaia-27 spilaia-26 spilaia-25 spilaia-24 spilaia-23 spilaia-22 spilaia-21 spilaia-20 spilaia-19 spilaia-18 spilaia-17 spilaia-16 spilaia-15 spilaia-14 spilaia-13 spilaia-12 spilaia-11 spilaia-10 spilaia-9 spilaia-8 spilaia-7 spilaia-6 spilaia-5 spilaia-4 spilaia-3 spilaia-2 spilaia-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.