Τιμωρία βγαλμένη από τη «Μαλένα»: Έσυρε γυμνή στους δρόμους την ερωμένη του άνδρα της (Video)

Τιμωρία βγαλμένη από τη «Μαλένα»: Έσυρε γυμνή στους δρόμους την ερωμένη του άνδρα της (Video)

Σκηνές από την ταινία “Μαλένα” εκτυλίχθηκαν στην Κίνα, όπου γυναίκα τιμώρησε την ερωμένη του συζύγου της μαζί με άλλες γυναίκες, περιφέροντάς τη γυμνή στους δρόμους.

Σύμφωνα με τη Mirror, η σύζυγος έπιασε επ’ αυτοφώρω τον σύζυγό της με τη νεαρή ερωμένη του και οι σκηνές που ακολούθησαν στη γειτονιά ήταν πολύ σκληρές.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η σύζυγος τραβάει την ερωμένη από τα μαλλιά, ενώ η δεύτερη υπομένει καρτερικά τον ευτελισμό, φορώντας μόνο το σουτιέν και τα παπούτσια της.

Μαζί με τη σύζυγο, είναι η μητέρα της και η αδελφή της, οι οποίες φαίνεται να σιγοντάρουν την πράξη της και προς το τέλος του βίντεο βάζουν όλες μαζί τις φωνές.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, κανένας περαστικός δεν επεμβαίνει προκειμένου να σταματήσει ο εξευτελισμός της νεαρής κοπέλας, καθώς όπως εξήγησε η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο «η ερωμένη υπέμεινε την τιμωρία της γιατί έκανε κάτι κακό. Ήταν μία προειδοποίηση για τις άλλες γυναίκες να μην τολμήσουν κάτι τέτοιο, γιατί αυτές είναι οι συνέπειες».

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην επαρχία Σιχουάν της Κίνας και θυμίζει την παρόμοια σκηνή της «Μαλένα» με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

 

topontiki.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.