Τελικά, το μέγεθος μετράει (;)

Τελικά, το μέγεθος μετράει (;)

Με το συμπάθιο, αλλά η απάντηση που χρόνια αποφεύγεις, βρίσκεται εντός κειμένου. Μαζί με τα επιχειρήματά της.

Σε κινηματογραφικό mood, ‘όλα είναι δρόμος’. Σε καλοκαιρινό, ‘όλα είναι Γαύδος’. Και σε σεξουαλικό, ‘όλα είναι θέμα μεγέθους’. Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Τόσο για έναν άντρα όσο και για μία γυναίκα (που θέλει τον συγκεκριμένο άντρα) άπαξ και το μέγεθος του πέους του συνδέεται άμεσα με το σεξουαλικό κομμάτι, ο όποιος αριθμός το συνοδεύει, μετράει. Και μάλιστα, πολύ.

Και σε αυτό το σημείο είναι που μπαίνει ένα ‘προσοχή, προσοχή: Όταν λέμε ότι το μέγεθος μετράει δεν αναφερόμαστε μόνο στους όχι και τόσο προικισμένους αλλά και στο ακριβώς αντίθετό τους, στους υπερπροικισμένους’. Ναι, καλά διάβασες. Και αυτό γιατί τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση, και στην περίπτωση που δεν χωράει δηλαδή και στην άλλη που υπερπερισσεύει, το θέμα είναι ανατομικό. Και με την ανατομία δεν είναι να τα βάζουμε. Διαφωνείς;

Κατά καιρούς, έχω βρεθεί σε συζητήσεις φίλων τόσο αρσενικού όσο και θηλυκού γένους που καταπιάνονται με το θέμα του μεγέθους και τις περισσότερες φορές, δεν καταλήγουν πουθενά. Και αυτό γιατί ‘υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το μέγεθος του πέους σε μία σχέση’. Μία άποψη με την οποία συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα.

Γιατί ναι, πράγματι, αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, αν δεν περνάτε καλά, αν συνέχεια τσακώνεστε τότε σκασίλα μας το μέγεθος του πέους σου. Ωστόσο, αν τα κάνετε όλα αυτά και δεν έχετε σεξουαλική χημεία είτε γιατί είσαι μικρός είτε γιατί παραείσαι μεγάλος για τα μέτρα της, τότε το πρόβλημα είναι εξαιρετικά μεγάλο και συνοδεύεται και από ένα ‘γιατί ρε γαμώτο, αφού σε όλα τα άλλα τα βρίσκουμε’.

Εδώ θα αφήσω ένα ‘έτσι, είναι η ζωή’ να πέσει κάτω και θα συνεχίσουμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας παίρνοντας τις παραπάνω περιπτώσεις μία μία. Από την πλευρά του άντρα αλλά και από την πλευρά της γυναίκας.

Περίπτωση πρώτη: Υπερβολικά προικισμένος

Για τη φύση, αυτό είναι ένα θαύμα. Για τη γυναίκα, αυτό ένα ένα δράμα. Γιατί πονάει και γιατί τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να ευχαριστηθεί τη σεξουαλική πράξη με το σύντροφό της.

Για τον άντρα από την άλλη, είναι ένα μεγαλείο το οποίο πρακτικά, δεν μπορεί να διαχειριστεί και να ευχαριστηθεί. Εκτός, αν είναι μόνος του και περνάει καλά. Που και σε αυτήν την περίπτωση, πάλι ένα πρόβλημα το έχει μιας και κινδυνεύει να εθιστεί στον αυνανισμό ή/και την τελειότητα του μορίου του.

Όσο αστείο και αν διαβάζεται, ένας άντρας με τρομερά προσόντα δύσκολα καταφέρνει να ταιριάξει σεξουαλικά με μία γυναίκα. Ωστόσο, ναι, αν το κάνει τότε είναι το τέλειο. Χαίρω πολύ.

Περίπτωση δεύτερη: Κάτι λείπει, κάτι

Και θα ξεκινήσω με τους άντρες ως θύματα γιατί εντάξει, δεν είναι και λίγο αυτό που τους σκάρωσε η φύση. Ή μάλλον, είναι λίγο τώρα που το σκέφτομαι. Το γεγονός έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι μπορεί να προκαλέσει σε έναν άντρα ποικίλης φύσεως κόμπλεξ αλλά και επιθετικές αντιδράσεις απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αφενός, γιατί νιώθει ευνουχισμένος και αφετέρου από το φόβο μήπως η ερωτική του σύντροφος σχολιάσει κάτι για αυτό το κάτι που δεν υπάρχει στην κάτω περιοχή.

Από την άλλη πλευρά τώρα ούτε οι γυναίκες δεν νιώθουν υπερτυχερές με μία τέτοια συνθήκη. Γιατί ακόμα και αν ο σύντροφός τους μπορεί να τις ικανοποιήσει (υπάρχουν και άλλοι τρόποι άλλωστε) τις περισσότερες φορές, η ανικανότητά του να διαχειριστεί το μέγεθος του πέους του είναι τέτοια ώστε να μη βγαίνει σε πολύ καλό. Όχι στο σεξουαλικό τόσο, όσο στην ίδια τη σχέση.

Εκτός, αν μιλάμε για one night stand οπότε παραμένουμε στο σεξουαλικό.

Περίπτωση τρίτη: Το ‘φυσιολογικό’

Αρχικά, ας συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει ακριβές μέγεθος στο φυσιολογικό και αυτό γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι παίζει ρόλο και η γυναίκα στην όλη ‘συγκόλληση’. Οπότε αυτό, είναι υποκειμενικό και έχει να κάνει με το εκάστοτε ζευγάρι.

Αφού αφήσαμε τις δύο ακραίες περιπτώσεις πίσω μας λοιπόν, εκείνο που πρέπει να ειπωθεί ότι ακόμα και το μήκος να είναι εντάξει, υπάρχει το πάχος που μπορεί να δημιουργεί τα θέματά του. Εν κατακλείδι, τι θέλω να πω; Το μέγεθος μετράει σε όλες τις περιπτώσεις ζευγαριών που θα συναντήσεις εκεί έξω και αυτό γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λεγόμενη σεξουαλική χημεία, την οποία αν δεν την έχεις, δεν πας πουθενά.

Προφανώς, ούτε όταν έχεις μόνο αυτήν πας πουθενά, αλλά κατάλαβες τι εννοώ.

Αυτά, και ελπίζω οι στεναχωρημένοι από το κείμενο να έχουν στο πεδίο τους κοντά μία θάλασσα να ρίξουν μια βουτιά, να ξελαμπικάρουν. Ή να πιουν ένα ουζάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Ή και τα δύο. Με τη σειρά που τα ανέφερα, όχι ανάποδα.

Πηγή: Oneman.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.