Τα Σχέδια Άρτου προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα!

Τα Σχέδια Άρτου προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα!

Πίσω από τα «Σχέδια Άρτου Γρηγοριάδη» βρίσκεται ένας νέος άνθρωπος που με σχεδία τα όνειρά του έβαλε πλώρη για να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά της αρτοποιίας και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα τα κατάφερε. Για αυτό λοιπόν και εμείς περάσαμε μια βόλτα από το εργαστήριο αρτοποιίας του Βαγγέλη Γρηγοριάδη που βρίσκεται στο Άργος Ορεστικό και του ζητήσαμε να μοιραστεί μαζί μας τη συνταγή της επιτυχίας.

Συνέντευξη στην Χριστίνα Αγγελή

Πως αισθάνεστε που μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα τα «Σχέδια Άρτου Γρηγοριάδη» έχουν καταφέρει να χαράξουν τη δική τους γευστική διαδρομή;

Τα «Σχέδια Άρτου Γρηγοριάδη», ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2014 ως μια νεοσύστατη οικογενειακή επιχείρηση. Σταδιακά, κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα και διατηρώντας το όραμα μας ζωντανό συστήσαμε στην αγορά τους γευστικούς μας κωδικούς οι οποίοι αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τους καταναλωτές. Σήμερα που η επιχείρησή μας συμπληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας και  βλέποντας τη ζήτηση των προϊόντων μας συνεχώς να ανεβαίνει μπορούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την πορεία. Συνεχίζουμε λοιπόν να αγωνιζόμαστε καθημερινά ξεπερνώντας τα δύσβατα σημεία της διαδρομής και αναζητώντας νέες ιδέες, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας.

Θεωρείτε ότι ο υψηλός ανταγωνισμός που υπάρχει στο κλάδο της αρτοποιίας οδηγεί στην αναζήτηση νέων προϊόντων που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή;

Ο κλάδος της αρτοποιίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός για έναν νέο επιχειρηματία που μπαίνει σε αχαρτογράφητα νερά. Για να μπορέσει λοιπόν να επιβιώσει ο καθένας μας σε αυτό το χώρο θα πρέπει να δει την αρτοποιία ως σε ένα ταξίδι διαρκούς αναζήτησης που θα έχει για προορισμό την ανακάλυψη καινοτόμων προϊόντων. Προϊόντων που δε θα κεντρίσουν απλώς το ενδιαφέρον του καταναλωτή αλλά θα τον κάνουν και να μας εμπιστευτεί. Άλλωστε, οι απαιτητικοί καταναλωτές είναι αυτοί που μας κρατούν σε διαρκή επαγρύπνηση.

dsc_0753

Πως καταφέρνετε να διασφαλίζετε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων σας;

Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας βασίζεται στην διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας.  Για το σκοπό αυτό  και γνωρίζοντας το πόσο απαιτητικός είναι ο κλάδος της αρτοποιίας επενδύσαμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργαστηρίου και στην αγορά  μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Από εκεί και έπειτα διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και υλικά άριστης ποιότητας αφήνουμε τη φαντασία μας να μεγαλουργήσει και να εκπλήξει γευστικά τους καταναλωτές.

dsc_0836

Σήμερα πολλοί καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο στην αναζήτηση προϊόντων υγιεινής διατροφής.  Τα δικά σας προϊόντα ανταποκρίνονται και σε αυτό το μοντέλο καταναλωτή;

Τα «Σχέδια Άρτου Γρηγοριάδη» διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρουν  μια ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές μας.  Λαμβάνοντας υπόψη,  τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η υγιεινή διατροφή στη ζωή μας δημιουργήσαμε κωδικούς  που ανταποκρίνονται και σε αυτό το μοντέλο καταναλωτή. Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οι άρτοι με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, με αλεύρι ζέας, το καλαμποκόψωμο, το μαύρο ψωμί ολικής άλεσης  αλλά και το ψωμί με λίγο αλάτι. Φυσικά, τα προϊόντα υγιεινής διατροφής δεν περιορίζονται μόνο στους άρτους. Έχουμε εξασφαλίσει υγιεινές επιλογές τόσο στα αρτοσκευάματα με το κουλούρι ολικής άλεσης όσο και στα είδη ζαχαροπλαστικής με τις λαχταριστές μπάρες δημητριακών.

dsc_0764

Σε ποιο δίκτυο καταστημάτων μπορεί κανείς να συναντήσει τα προϊόντα σας;

Τα «Σχέδια Άρτου Γρηγοριάδη» μπορούν να τα βρουν οι καταναλωτές στην αλυσίδα καταστημάτων «Super Markets Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ» που εκτείνεται σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ποιες γευστικές εκπλήξεις επιφυλάσσετε στους καταναλωτές;

Γευστικές εκπλήξεις επιφυλάσσουμε πάντα στους καταναλωτές μας καθώς όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται με αγάπη και μεράκι. Όπως είναι φυσικό, εν όψει των Χριστουγέννων το εργαστήριο μας έχει κατακλυστεί από γιορτινές μυρωδιές καθώς έχουμε ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουμε μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες.

dsc_0844 dsc_0857

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.